Experiență unică pentru tinerii fotbalişti de la CS Dalboșeț pe stadionul Stamford Bridge din Londra

Experiență unică pentru tinerii fotbalişti de la CS Dalboșeț pe stadionul Stamford Bridge din Londra

În după amiaza zilei de sâmbătă, 10 iunie, tinerii fotbalisti de la CS Dalboșeț, categoria de vârstă under 15/16 ani, au fost invitați să ia parte, la un palpitant turneu de fotbal pentru junior, organizat pe terenul Stamford Bridge al echipei Chelsea FC.

Echipa Clubului Sportiv din Dalboșeț a avut oportunitatea de a vizita Clubul, spațiile tehnice, vestiarul jucătorilor, după care s-a aliniat la startul turneului.

Bucurie mare a insemnat pentru toți participanții români, după momentul intonării imnului, anunțul făcut la microfon. Numele fiecărui jucător a fost rostit de către crainicul stadionului aplaudat de părinți și de spectatorii prezenți în tribune.

Insoțiți pe teren de catre antrenorul Constantin Bilavu și asistați de către Adrian Prâsca și Florin Marin, tinerii din Dalboset au jucat meciuri de câte 4 x 15 minute, cu alte trei echipe la aceeași categorie de vârstă. Este vorba despre Tooting Park Rangers din Londra, Sittingbourne FC din Kent si Northcote Elite FC din Londra.

Aceasă oportunitate pentru echipă este o recompensă oferită de către Adrian Prâsca, un bănățean din Dalboșeț stability de mai mulți ani la Londra și pasionat de mic copil de acest sport. În timpul său liber și-a canalizat eforturile pentru a promova fotbalul în locul de unde a plecat, organizând Clubul Sportiv Dalboset și sponsorizând cu eforturi personale diferite competiții și activități sportive pentru cei de acasă.

Pentru a fi alături de tinerii jucători la acest eveniment unic, în semn de apreciere a eforturilor consăteanului lor stabilit la Londra, s-au alăturat primarul din Dalboșeț, Florin Curița sustinatori ai echipei din comună, dar și câțiva părinți. S-a alăturat și preşedintele onorific al Filialei UZPR din Marea Britanie, dr. Nistor Becia, care a transmis această notă de la fața locului.

Distribuiți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *