Termeni și condiții

TERMENI GENERALI

a) Accesarea acestui website ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate utilizator, cu privire la termenii şi condițiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă daţi acordul tacit şi accesați la totalitatea termenilor şi condițiilor.

b) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) poate schimba în orice moment conținutul site-ului, poate aduce modificări de structură, conţinut şi accesibilitate, poate sista furnizarea informațiilor pe site, fără un acord prealabil şi fără vreo notificare către utilizatori ori către terţe persoane.

c) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) poate limita accesul la site ori la anumite părţi din acesta. Totodată, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) poate limita accesul anumitor IP-uri fără notificare şi angajarea vreunei răspunderi.

d) Accesul la conţinutul online al site-ului www.uzpruk.com este liber pentru toți utilizatorii

e) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.uzpruk.com în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
a) Website-ul www.uzpruk.com furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente financiare, servicii sau produse.

b) Datorită numărului mare de surse de obţinere a informaţiilor pot exista întârzieri, omisiuni sau inexactităţi în informaţiile şi în serviciile oferite de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).

c) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.

d) Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe site.

e) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.

f) Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.

PROTECŢIA DATELOR
a) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.

b) Utilizatorii care s-au înregistrat pentru primirea alertelor de ştiri au posibilitatea de a se dezabona în momentul în care nu doresc să le mai primească.

c) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) ia toate măsurile de securitate pentru a asigura confidenţialitatea şi protecţia datelor şi a informaţiilor cu caracter personal ale utilizatorilor.

d) Utilizatorii beneficiază de dreptul de acces la datele prelucrate, de intervenţie asupra acestora, de dreptul de a se opune prelucrării şi de a solicita ştergerea datelor şi de celelalte drepturi prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. În cazul în care un utilizator dorește să afle ce date de contact avem despre el sau dorește să le modifice ne poate trimite un email la adresa contact@crisnabusiness.ro.

e) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) prin intermediul unui email trimis la adresa contact@crisnabusiness.ro.

f) Site-ul www.uzpruk.com foloseşte cookie-uri pentru a identifica utilizatorii. Acestea nu conţin niciun fel de date personale ale utilizatorilor şi nu prezintă risc în cazul în care sunt interceptate de terţe părţi.

g) Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) stochează şi utilizează adresele IP pentru administrarea site-ului, colectarea de informaţii, urmărirea mişcărilor utilizatorilor şi în scopuri statistice pentru uzul intern. Adresele IP nu au nicio legătură cu informaţiile personale ale utilizatorilor.

TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A SECŢIUNII DE COMENTARII PE site-ul www.uzpruk.com
Utilizarea sau accesarea secţiunii de comentarii de pe site-ul www.uzpruk.com reprezintă acordul dumneavoastră de a respecta termenii şi condiţiile Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR), inclusiv dreptul de a utiliza şi distribui conţinut / comentarii pe site-ul nostru web și servicii Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR).

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) nu este responsabilă pentru declaraţiile sau opiniile exprimate de terţe persoane în secţiunea de Comentarii.

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) îşi rezervă dreptul să şteargă oricare dintre comentariile înscrise pe această pagină, fără vreo notificare prealabilă. Vor fi şterse comentariile pentru:

Conţinut considerat abuziv, ameninţător, agresiv, hărţuitor sau care ar putea încălca drepturile altor persoane (drepturile garantate de Constituţia României).
Conţinut defăimător, jignitor, obscen, vulgar, care descrie sau instigă la acte de violenţă sau ilegale.
Conţinut prin care se exprimă ura faţă de alţii, prin care se instigă la discriminare de orice fel (referiri la religie, rasă/etnie, sex, naţionalitate sau convingeri politice).
Upload-ul, ataşarea sau distribuirea unor fişiere care conţin viruşi, a unor fişiere corupte sau alte tipuri similare de software.
Oferte sau solicitări comerciale, mesaje de e-mail nesolicitate (spam), publicitate fără acordul administratorilor paginii de Facebook Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România (UZPR) sau cereri pentru donaţii.