GALA GREEN WOMAN 2021

GALA GREEN WOMAN 2021

EDIȚIA A III-a | 15 DECEMBRIE | BUCUREȘTI

A treia ediție a Galei “Green Woman” se desfășoară, în 15 decembrie, sub forma unei gale cu public. În cadrul evenimentului, vor fi premiate douăsprezece personalități feminine cu activitate remarcabilă în cultură, jurnalism, antreprenoriat și nu numai, dar și care s-au implicat în activități caritabile, educative ori sociale.

Prima ediție a Galei ”Green Woman” a avut loc în 2019, la Teatrul Excelsior din București, iar cea de-a doua, în 2020, în format online. Printre cele 24 de laureate ale acestor ediții s-au numărat actrița Maia Morgenstern, soprana Felicia Filip, medicul Carmen Orban, omul de televiziune Teo Trandafir și Mirela Retegan.

Tot ceea ce înseamnă a fi vizionară.

Gala va fi prezentată, ca și la edițiile anterioare, de Lavinia Șandru și va include, pe lângă cele douăsprezece momente de laudation, urmate de discursurile premiantelor, momente artistice și art performances.

A fi Green Woman înseamnă a fi o femeie cu un pas înaintea celorlalți, înseamnă a fi puternică, înseamnă a nu te lăsa copleșită de greutăți, înseamnă a-ți ajuta semenii. Și, mai ales, înseamnă a înțelege cât se poate de bine tot ceea ce înseamnă a fi vizionară. Deci, a fi o femeie adevărată, asta înseamnă a fi Green Woman, spune inițiatoarea și coordonatoarea galei, Lavinia Șandru.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Gala “Green Woman” 2021 este susținută de partenerii: Kaufland România, LITERA, Cris-Tim, BAT, Alka, CATENA, Norofert Group, Domeniile Urlați, Alexandrion Group, Grand Hotel Phoenicia și Asociația Florarilor din România. Evenimentul se desfășoară cu sprijinul partenerilor media: Canal33, DC News, ZIUA, evz.ro, Gândul, Național TV, Național FM, Rețete și Vedete.ro

Departamentul de Comunicare al UZPR

+ posts
Distribuiți

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *